امضای تفاهم نامه های طرح فناد و برگزاری رویداد های آموزشی فناورانه مشترک بین معاونت تحقیقات و فناوری و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
موضوع این تفاهم نامه ها آموزش و توانمندسازی علمی و فناوری دانشجویان به منظور توسعه فناوری و کارافرینی در دانشگاه و تشکیل تیم های مکمل و تخصصی فناد (فناوری استاد_دانشجو) بر اساس ایده های دانش بنیان توسط دانشجویان علاقه مند و فعال و پشتیبانی اساتید متخصص و همچنین برگزاری رویدادهای کارافرینی و فناورانه میباشد.
در این جلسه آقای دکتر پورفرضی هدف معاونت تحقیقات و فناوری را از امضای این تفاهم نامه با معاونت محترم فرهنگی و دانشجویی مشارکت معطوف به هدف با در نظر گرفتن تجمیع منابع و جلوگیری از اتلاف منابع عنوان کرد و گفت: از آنجا که مدیریت توسعه فناوری سلامت و مرکز رشد دانشگاه هر ساله دوره های آموزشی برنامه ریزی شده ای داشتند و از یک سو سرفصل های فناورانه نیز در انتخاب دانشجوی نمونه کشوری است لذا با این تفاهم از موضوعات مرتبط با توسعه فناوری و کارآفرینی امسال سرفصل های مدنظر معاونت فرهنگی دانشجویی را در اولویت قرار خواهیم داد که هم باعث ارتقای مباحث آموزش کارآفرینی و فناوری با توجه به شعار سال می باشد و هم زمینه را برای مشارکت دانشجویان در راستای شناسایی افراد توانمند در این حیطه و افزایش تعداد پژوهش های کاربردی و محصول محور فراهم می کند.
نظر شما :